Over de cirkel

De Cirkel

Kinderopvang wanneer het jou uitkomt!

De Cirkel is al jaren een begrip in Oost-Nederland. Binnen onze kwalitatief hoogwaardige kinderopvang staat het kind centraal. Kinderen van 0-12 jaar weten zich welkom in een warme, huiselijke sfeer waar ze gestimuleerd worden in hun ontwikkeling, volop kunnen spelen en ontdekken.

 

De visie van De Cirkel luidt:


De Cirkel is een betrouwbare, sociale en professionele kinderopvangorganisatie die staat voor breed toegankelijke kinderopvang.

De Cirkel heeft inmiddels ruim 25 jaar ervaring binnen de kinderopvang. Wekelijks begroeten wij op onze vestigingen meer dan 3.000 kinderen. In onze vertrouwde omgeving ontdekken baby's intuïtief de wereld. Peuters leren spelenderwijs. Op onze buitenschoolse opvang stimuleren wij talent, met veel individuele aandacht voor dans, zang, techniek, sport en natuur. Als het even kan zijn wij buiten: wij beschikken over de mooiste speeltuinen in de regio!

 

Kinderopvang De Cirkel beschikt over verschillende kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en buitenschoolse opvanglocaties, maar ook over vestigingen met alle faciliteiten onder één dak. Wat je voorkeur ook is, voor baby's en peuters hebben wij altijd een warme, veilige plek waar ze naar hartenlust kunnen spelen en groeien. Daarom werken wij nauw samen met het onderwijs voor een soepele overgang naar groep 1. Ook onze buitenschoolse opvang biedt kleintjes een vertrouwde omgeving om samen met de leidsters heerlijk te spelen. En de oudsten? Die maken hun 'eigen' programma!

Kom gerust langs voor een rondleiding op één van onze vestigingen.