BSO De Schelfhorst

Algemene informatie

Vestiging:

BSO De Schelfhorst

LRK nummer: 360049424
Adres: Havezathe 97, 7608 CL Almelo
Telefoon: 06 10 99 20 43
06 39 57 11 99
Teamleider: Anne-Marijn van der Klis
Openingstijden: vanaf schooltijd tot 18.00 uur
Website: www.kovdecirkel.nl
Bijzonderheden: buitenschoolse opvang in de wijk De Schelfhorst

Fotoalbum (Klik op de foto voor een vergroting)

_mmf8731_mmf8725_mmf8726

Buitenschoolse opvang Schelfhorst ligt in basisschool De Tandem en biedt opvang aan 40 kinderen voor kinderen, die scholen in de wijk De Schelfhorst bezoeken, in twee basisgroepen. Onze buitenschoolse opvang is niet zomaar een opvang. Wij bieden kinderen een fijn alternatief voor thuis, waar ze de mogelijkheid hebben zelf activiteiten te kiezen. Bij ons zijn kinderen in een omgeving waarin ze zich op hun gemak voelen. We ondersteunen hen in de ontwikkeling naar evenwichtige mensen met een positief zelfbeeld.  Zelfredzaamheid, sociale vaardigheden en het vertrouwen in de eigen mogelijkheden vinden wij belangrijk.

 

Binnen onze BSO staat het kind centraal en vind je kind een eerlijke, gezellige omgeving waar veel te beleven en ontdekken is. De ruimte is sfeervol ingericht en er is voldoende spelmateriaal aanwezig. Wij stimuleren de kinderen om zoveel mogelijk buiten te spelen en maken daarbij gebruik van onze buitenruimte en de faciliteiten in de wijk. De kinderen kunnen zich na school lekker uitleven, afschakelen en een frisse neus halen.

 

 

Wij stimuleren de kinderen om zoveel mogelijk buiten te spelen en maken daarbij gebruik van onze buitenruimte en de faciliteiten in de wijk. De kinderen kunnen zich na school lekker uitleven, afschakelen en een frisse neus halen.