BSO Eigen Wijsje


Algemene informatie

Vestiging:

BSO Eigen Wijsje

LRK nummer: 302951131
Adres: Albardastraat 35, 7611 BE Aadorp
Telefoon: 0546 - 24 82 91
Teamleider: Annemiek Soepenberg
Openingstijden: na schooltijd tot 18.00 uur
Website: www.kovdecirkel.nl
Bijzonderheden: Gevestigd in het Integraal Kindcentrum in Aadorp; alles onder één dak!

Fotoalbum (Klik op de foto voor een vergroting)

Buitenschoolse opvang Eigen Wijsje is onderdeel van het IKC in Aadorp. Wij werken samen met basisschool De Tweeklank. Wanneer je kind uit school komt zoekt het een plek om te ontspannen, lekker te spelen en een luisterend oor voor de verhalen van de dag. Onze BSO biedt kinderen een tweede thuis, met gezelligheid, een vrolijke sfeer en persoonlijke aandacht. Het grote speellokaal biedt kinderen ruimte om lekker te bewegen en hun energie kwijt te kunnen. Onze BSO heeft daarnaast de beschikking over een grote buitenspeelplaats, waar de kinderen lekker kunnen rennen, afschakelen en een frisse neus halen.

 

BSO-tijd is vrije tijd! Je kind krijgt daarom veel ruimte om deze tijd zelf in te vullen met activiteiten. We ondersteunen kinderen in het vormen van vriendschappen, maar ze bepalen zelf met wie ze spelen. Sommige kinderen houden ontzettend van knutselen, anderen willen lekker bijkomen van een drukke schooldag. Tegelijkertijd willen we je kind stimuleren om dingen uit te proberen en talenten te ontdekken. Samen met de kinderen stellen we een thematisch programma samen om hen zowel ruimte als uitdaging te bieden.

Kinderen kunnen gebruik maken van het aanbod van een warme maaltijd.

Ook bieden we op maandag, dinsdag en donderdag voorschoolse opvang (VSO) aan.

 

 

Buitenschoolse Opvang Het Eigen Wijsje werkt ook samen met basisschool De Tweeklank en Peuteropvang Het Eigen Wijsje. Door te klikken op onderstaande logo's wordt u doorverwezen naar de websites van deze locaties.