BSO Plezier Hier 


Algemene informatie

Vestiging:

BSO Plezier Hier 

LRK nummer: 945444424
Adres: Veenelandenweg 34, 7608 HB Almelo
Telefoon: 06 39571199
Teamleider: Anne-Marijn van der Klis
Openingstijden: na schooltijd tot 18.00 uur
Website: www.kovdecirkel.nl
Bijzonderheden: Sport BSO bij Sportvereniging PH

Fotoalbum (Klik op de foto voor een vergroting)

2_meisjes_met_bord_plezier_hier

De binnen- en buitenruimte:

Buitenschoolsopvang PH ligt rustig gelegen aan de Veenelandenweg, bij Sportverening PH Almelo. De vestiging heeft de beschikking over een kunstgrasveld, met daarvoor een plein voor rijdend materiaal. Kinderen hebben buiten echt de ruimte. Dit geeft de mogelijkheid om veel buiten te kunnen zijn en dat doen we dan ook. Buitenschoolsopvang PH is een opvang met extra aandacht voor sportactiviteiten. Sport- en spelactiviteiten als onderdeel van de buitenschoolse opvang maakt de opvang voor kinderen leuker en meer beweging is goed voor de gezondheid.
Het gebouw delen we met de sportvereniging. Een deel van de kantine is ingericht als buitenschoolsopvang ruimte, die door middel van een wand gescheiden is van het kantine gedeelte.
Buitenschoolsopvang PH is op deze locatie open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag na schooltijd en in de schoolvakanties hele dagen.

 

De groep:
Buitenschoolsopvang PH wordt geleid door vaste gediplomeerde pedagogisch medewerkers, waarvan één medewerker een sportopleiding heeft.
De kinderen die opvang bij Buitenschoolsopvang  PH genieten, komen uit de wijken de Schelfhorst, Sluitersveld en de binnenstad. Zij bezoeken de scholen: de Tandem, de Telgenborch, de Noorderborch, de Griffel, de Twijn, , Fakkel en de Vrije School.
Er kunnen, op basis van de ruimte die er is, maximaal 20 kinderen per dag komen. De kinderen worden van school gehaald met de BSO-bus of taxi bussen. Een pedagogisch medewerker begeleidt de kinderen tijdens het ophalen en heeft zonodig contact met de leerkracht. Onze pedagogisch medewerkers zijn herkenbaar door de bodywarmer met het logo van De Cirkel.

Tijdens schoolvakanties worden BSO de Boemerang en BSO PH meestal samengevoegd. Met elkaar hebben we dan een gezellig vakantieprogramma, waarin de ene keer een thema centraal staat, de andere keer uitstapjes gepland zijn. En er is ook zeker ruimte voor eigen inbreng en vrij spelen door de kinderen.