BSO De Sumpel


Algemene informatie

Vestiging:

BSO De Sumpel

LRK nummer: 232948082
Adres: De Sumpel 3A, 7606 JJ Almelo
Telefoon: 0546 - 536210
Teamleider: Marjolein Weghorst
Openingstijden: na schooltijd tot 18.00 uur
Website: www.kovdecirkel.nl
Bijzonderheden: Gevestigd in Boerderij De Sumpel, een prachtig verbouwde boerderij

Fotoalbum (Klik op de foto voor een vergroting)

sumpel_002sumpel_004veurbrook_003veurbrook_1veurbrook_002

Binnen- en buitenruimte
BSO De Sumpel is gehuisvest in prachtige verbouwde boerderij, waarin  naast de BSO ook een kinderdagverblijf is gevestigd. Er zijn voor de BSO twee mooie lichte ruimtes met een eigen keuken.
De uitstraling van de vestiging is landelijk, sfeervol en eigentijds. BSO De Sumpel straalt rust uit en weet het binnen- en buitenleven goed met elkaar te combineren.
Rondom de boerderij ligt een ruime omheinde tuin waarin kinderen naar hartenlust kunnen spelen.

 

De groep
De BSO heeft ruimte voor in totaal 20 kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar.
De stamgroep is verticaal d.w.z dat kinderen van alle leeftijden in dezelfde groep verblijven op de vaste dagmomenten. De kinderen eten en drinken gezamelijk en kunnen daarna kiezen om in groepjes (leeftijdgenoten) te spelen. Ook worden er regelmatig leeftijdsgebonden activiteiten aangeboden.
De meeste kinderen wonen in de buurt en bezoeken scholen uit de buurt. BSO De Sumpel haalt kinderen op van de volgende scholen: De Compaan, De Bonkelaar, de Kunstmagneetschool en De Wierde. Wij zorgen ervoor dat de kinderen van school worden gehaald, dit doen we met taxi’s. Onze pedagogisch medewerkers zijn bij de scholen herkenbaar door de bodywarmer waarop het logo van De Cirkel staat.