Buitenschoolse Opvang
De Kolibrie


Algemene informatie

Vestiging:

Buitenschoolse Opvang
De Kolibrie

LRK nummer: 176878233
Adres: De Kolibrie 22, 7609 GP Almelo
Telefoon: 0634551059
Teamleider: Kim Dekkers
Openingstijden: na schooltijd tot 18.00 uur
Website: www.kovdecirkel.nl.
Bijzonderheden: Gevestigd in de hal van de nieuwbouw van De Huve

Fotoalbum (Klik op de foto voor een vergroting)

kolibrie_001kolibrie_003kolibrie_002kolibrie_004kolibrie_005kolibrie_006kolibrie_007

Binnen- en buitenruimte:

Buitenschoolseopvang De Kolibrie is gehuisvest in de hal van de nieuwbouw van De Huve. Er is een grote transparante ruimte, die in directe verbinding staat met de hal, maar met scheidingswanden af te schermen is. Het is een lichte ruimte met een rustige hoek met een bank en loungekussens en aan de ander kant hoge tafels voor eten en spel. Via de hal is het schoolplein bereikbaar, waar kinderen volop de ruimte hebben. Het nabijgelegen grasveld is goed bereikbaar.


Via de hal is het schoolplein bereikbaar, waar kinderen volop de ruimte hebben. Het nabijgelegen grasveld is goed bereikbaar. Het nabijgelegen grasveld is goed bereikbaar.

 

De groep

De kinderen komen van de scholen De Huve, De Compaan en De Stapvoorde, die dicht bij elkaar rondom een pleintje liggen. Er is ruimte voor 20 kinderen per dag, die begeleid worden door twee pedagogisch medewerkers.
Wij halen je kind lopend van school. Er gaat een pedagogisch medewerker mee, die ook contact met de leerkracht onderhoudt. Onze pedagogisch medewerkers zijn makkelijk te herkennen aan hun bodywarmers met het logo van De Cirkel.