Buitenschoolse Opvang
De Boemerang


Algemene informatie

Vestiging:

Buitenschoolse Opvang
De Boemerang

LRK nummer: 130154258
Adres: Bosrand 24, 7602 CH Almelo
Telefoon: 0681087869 grote blokhut
0681087867 kleine blokhut
Teamleider: Zorah Snoek
Openingstijden: na schooltijd tot 18.00 uur
Website: www.kovdecirkel.nl
Bijzonderheden: Grote buitenspeelruimte met een mooi bos en veld, waar veel buitenspeelactiviteiten worden gehouden. Twee leeftijdsgroepen die in twee verschillende gebouwen worden opgevangen. Bij KDV De Boomhut bieden wij voorschoolse opvang aan.

Fotoalbum (Klik op de foto voor een vergroting)

boemerang_001boemerang_002boemerang_003boemerang_004boemerang_005

Binnen- en buitenruimte:
Buitenschoolseopvang De Boemerang is gehuisvest in een tweetal ruime gebouwen  van Scoutinggroep J.F. Kennedy. De gebouwen zijn robuust en hebben een stoere uitstraling. Binnen en buiten zijn er veel speelmogelijkheden.
De opvang ligt in een bosrijke omgeving.Het buitenterrein is groot en is omheind. Je kunt er stoeien in de natuur, maar je ook vele andere activiteiten kunt doen. De kinderen kunnen er heerlijk buiten spelen en gezamenlijke activiteiten verrichten onder begeleiding van een pedagogisch medewerker.

 

De groep:
De kinderen komen uit de buurt en zitten op de scholen De Weier (op loop- en zichtafstand en ook de nevenvestiging aan de Jan Janslaan), De Radboud, De Triangel, De Zegge, Montessori, De Fakkel, De Toermalijn en De Wissel.
We werken met leeftijdsgroepen. Op dit moment zijn dat de kinderen van groep 1 en 2: "De Dassenburcht", en de kinderen van groep 3 t/m 8: "Het Vossenhol", zodat we met de kinderen leeftijdsgerichte activiteiten kunnen ondernemen. 
De kinderen van de dichtstbijzijnde scholen worden lopend opgehaald en de kinderen van de andere scholen met een bus. Er gaat altijd een pedagogisch medewerker mee die ook het contact met de leerkracht onderhoudt. Onze pedagogisch medewerkers zijn te herkennen aan een witte bodywarmer met het logo van De Cirkel.